Norsk for svensker; trinn 1

 

Norsk for svensker; trinn 1
Fakta, grammatikk og oppgaver

Passer for deg som:

Har svensk som morsmål
Har behov for å skrive norsk (bokmål)
Vil lære de viktigste reglene for norsk
Vil lære om de viktigste forskjellene i norsk og svensk
Skal hjelpe barnet ditt med norsklekser

Hovedfokus

Norskkurset har hovedfokus på skriftlig kompetanse og er spesielt tilrettelagt for deg som har svensk som morsmål. Kurset er en ”førstehjelpspakke” til deg som vil skrive norsk (bokmål) og sette i gang en språklig refleksjon og prosess. Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper, men du bør være innstilt på å gjennomgå elementær grammatikk og de enkleste skrivereglene. Det er ogå en fordel at arbeidsspråket ditt er norsk slik at du daglig blir eksponert for norsk skriftlig.

Kurshefte

Kursheftet På norsk – eller hur? Norsk for svensker; trinn 1 Fakta, grammatikk og oppgaver er laget spesielt til kurset og er inkludert i kursavgiften.

Antall timer

10 timer = 10 skriftlige hjemmeoppgaver som leveres inn til retting og kommentering. Eventuelt 8 oppgaver + 2 møter, møter holdes i Oslo. Jeg tar forbehold om lang reisevei. På grunn av situasjonen med korona vil møter kun tilbys på Skype eller Teams inntil hverdagen blir normal igjen (20.5.2021). Du skal også gjøre oppgaver i kursheftet, de får du fasit til og de skal ikke leveres inn.

Brevkurs hele året

Kurset tilbys som et individuelt brevkurs hele året. Vi kommuniserer på e-post. Brevkurs starter ved forespørsel. Vennligst se Brevkurs i menyen til venstre på siden og les generell informasjon om brevkurset og Svensk som morsmål.

Pris

Kr 4 975. Prisen inkluderer kursheftet som er laget av kursholder og daglig leder av Norskrommet. Kurset må være betalt innen oppstart.

Påmelding 

Bindende påmelding. 

Ta kontakt om du har noen spørsmål: 

E-post: post@norskrommet.no
Mobil: +47 906 01 608

Lønnetre på Bjølsen 1.5.2020.
Foto: Kari Lund